Kazins Barkliju: Ne poštujem te

Izvor: B92, 15.Feb.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazins Barkliju: Ne poštujem te

Košarkaš Sakramento Kingsa Demarkus Kazins odgovorio je na kritike Čarlsa Barklija rekavši da ga ne interesuje šta bilo šta što on kaže.

Barkli je nedavno izneo niz kritika na račun centra Kingsa, a čak je upotrebio i psovke da bi opisao svoje nezadovoljstvo povodom priča da su se čelnici kluba konsultovali sa Kazinsom oko angažovanja novog trenera Džordža Karla.

To nije ništa lično, ja njega ne poštujem, a u isto vreme me ne dotiče to šta on >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << misli“, rekao je Kazins.

Legendarni košarkaš Finiks Sansa, koji sada radi kao konsultant na televiziji TNT, istakao je da Kazins nije toliko velika zvezda da bi ga neko konsultovao oko angažovanja novog trenera.

Ne znam zašto oni uopšte diskutuju o tome sa njim, zgrožen sam time. Nije uradio dovoljno u svojoj karijeri da bi mu bila data tolika moć. Kingsi samo tonu i zašto bi tako mlad igrač imao toliku moć? Da ste Kobi Brajant, Majkl Džordan, Šakil O’Nil, Hakim Olajdžuvon ili tolika zvezda, zaslužili biste tu moć. To je smešno“, rekao je Barkli.

Kazins je potom istakao da su priče o njegovoj umešanosti u angažovanje Karla preuveličane.

Čarls se jednostavno ponaša kao Čarls. Mnogi ni ne znaju ništa o toj priči. Nisam imao nikakve veze sa tim“, rekao je Kazins.

Barkli i Kazins su, bez sumnje, dva najbolja košarkaška produkta koja su stigla u NBA ligu iz Alamabe, a obojica su bili peti pik na draftu. Međutim, Kazins je prošle godine rekao da oseća da ga Barkli mnogo kritikuje otkako ga je gledao dok je igrao jednu srednjoškolsku plej-of utakmicu i kako je pričao sa novinarima.

Kazins je tada takođe istakao da je Barkli stao na stranu Pola Vestfala, kada je bivši trener Kingsa suspendovao centra zbog ponašanja koje loše utiče na tim 2012. godine. Barkli je, inače, sarađivao sa Vestfalom u Sansima.

Upitan da li Barklija smatra autoritetom zbog iznošenja svog mišljenja na televiziji, Kazins se nije složio.

Ne bih za njega rekao da je autoritet. Rekao bih da se oseća prijatno na televiziji“, istakao je Kazins.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.