Kazahstanska raketa „zemlja-vazduh“ razbesnela Dansku! Levandovski umalo dobio petardu u lice, pa ponizio Rumune (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Nov.2016, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazahstanska raketa „zemlja-vazduh“ razbesnela Dansku! Levandovski umalo dobio petardu u lice, pa ponizio Rumune (VIDEO)

Strašan gol Kazahstanaca u Kopenhagenu, ali onda sigurna pobeda domaćina - 4:1

Dve muve jednim udarcem! Tako se može opisati izdanje fudbalera Poljske usred Bukurešta, gde su rezutatom 3:0 dobili Rumuniju i tako iskoristili veliki kiks Crne Gore kako bi samostalno zaseli na tron Grupe E!

Malo ko mogao je da očekuje da bi Rumunija zaista mogla da napravi iznenađenje protiv Poljaka, a da tako zaista i bude pobrinuli su se Kamil Grosicki i Robert Levandovski. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Spektakularan gol Renovog brzanjca već ste imali prilike da pogledate na stranicama MOZZART Sporta i on je zapravo pokrenuo Poljsku ka pobedi.

A onda su svetla pozornice bila uperena u Roberta Levandovskog, koji je do kraja utakmice stigao do šestog i sedmog pogotka u dosadašnjim kvalifikacijama.

Jedan od najboljih napadača Evrope umalo je postao žrtva rumunskih huligana, pošto mu je praktično pored noge eksplodirala petarda, da bi do kraja utakmice ponizio rivala i sa dva pogotka pokazao ko je zapravo gazda!

Lewandowski nearly hit by a firecracker. Poor behaviour from the Romanian fans. pic.twitter.com/XJDRphZrZT

Prvi je pao nakon sigurnog prodora u 83. minutu utakmice, da bi u poslednjim trenucima bio precizan sa bele tačke nakon što je prethodno Dragoš Grigore žestokim startom izazvao reakciju arbitra Damira Skomine.

Kazastanci su u Kopenhagenu pretrpeli katastrofu. A i zaslužili su, pošto su se igrali vatrom - 4:1.

Apsolutno najlepši pogodak utakmice delo je Gafuržana Sujumbajeva u 17. minutu. Kazahstanski vezista ispalio je raketu "zemlja-vazduh" kako bi neutralisao raniji pogodak Andreasa Kornelijusa. Time je samo izazvao bes među domaćim pristalicama koje su do vrha napunile mrežu rivala.

Već u 36. minutu Kristijan Eriksen bio je precizan sa kreča i vratio vođstvo Danskoj, da bi isti igrač u drugom minutu nadoknade utakmice postavio konačnih 4:1. Nešto ranije, tačnije u 78. minutu Peter Ankersen bio je strelac i tako najavio sigurnu pobedu Danske. koja se ovim trijumfom vraća u život.

GRUPA E

Jermenija - Crna Gora 3:2 (0:2)

/Grigorjan 50, Harojan 74, Hazarjan 90+4 - Kojašević 36, Jovetić 38/

Danska - Kazahstan 4:1 (2:1)

/Kornelijus 15, Eriksen 36 pen, 90+2, Ankersen 78 - Sujumbajev 17/

Rumunija - Poljska 0:2 (0:1)

/Grosicki 11, Levandovski 83, 90+1 pen/

Tabela: Poljska 10, Crna Gora 7, Danska 6, Rumunija 5, Jermenija 3, Kazahstan 2.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.