Kavsi preživeli Janisovih 40, brutalni Dejvis i Kazins

Izvor: N1 televizija, 08.Nov.2017, 05:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kavsi preživeli Janisovih 40, brutalni Dejvis i Kazins

Košarkaši Klivlenda pobedili su Milvoki pred svojim navijačija rezultatom 124:119, a duel u Ohaju obeležio je 'obračun' Lebrona Džejmsa i Janisa Adetokumba.

Ipak, u ključnim trenucima poslednje četvrtine Kavse su ka trijumfu, drugom u poslednja tri meča, poveli rezervisti Džej Ar Smit i Iman Šampert.

Bakse je u igri pokušao da zadrži Mirza Teletović koji je u ovom delu meča pogodio tri trojke, ali bez prave pomoći Adetokumba gosti nisu mogli da izbegnu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << poraz.

Kavsi su u drugoj četvrtini imali maksimalnih 13 poena prednosti, međutim, Milvoki je u uvodnim minutama treće četvrtine preokrenuo (73:70), ali nije uspeo da održi kontinuitet.

Najefikasniji u domaćem timu bili su Kevin Lav sa 32 poena (9/14 iz igre, 14/16 slobodna bacanja), uz 16 skokova, Džejms je dodao 30 poena (10/20 iz igre), 8 skokova i 9 asistencija, Smit 20 (5/7 za tri), a Derik Rouz i Dvejn vejd po 10 koševa.

Giannis & LeBron battle it out in the first half!#FearTheDeer x #AllForOne

: @NBATVpic.twitter.com/0PFHlL0aLu

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.