Kavsi još bez ugovora sa Pavlovićem

Izvor: B92, 30.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kavsi još bez ugovora sa Pavlovićem



Klivlend Kavalirsi konačno su napravili nekoliko poteza koji se tiču igračkog kadra. Oni su potpisali ugovor sa slobodnim agentom Devinom Braunom, a beka Dejvida Veslija poslali su u Nju Orlins Hornetse u zamenu za Sedrika Simonsa. Braun u svojoj karijeri je u proseku beležio 11.6 poena, 4.3 skoka i 2.6 asistencija, a prošle sezone igrao je u Hornetsima. On može igrati i na poziciji beka šutera i kao nisko krilo.

"Devin je odličan košarkaš. Veoma je čvrst >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i može igrati na više pozicija, što je za nas izuzetno bitno", rekao je generalni menadžer Kavsa Deni Feri, koji Brauna dobro poznaje iz vremena kada su obojica nosili dres San Antonija.

Dolaskom Brauna, Kavsi su se osigurali u situaciji da ne pronađu "zajednički jezik" sa Sašom Pavlovićem, koji je ograničen slobodni agent. Klub i menadžeri 23-godišnjeg igrača nisu uspeli da se dogovore oko ugovora čitavo leto. Pavlović je bio jedan od ključnih igrača u dolasku Kavsa do velikog NBA finala.

Vesli je prošle sezone igrao za Hjuston, dok je Simons bio 15. pik na draftu 2006. godine.

Kavsi su takođe u pregovorima sa krilom Andersonom Varežaoom, koji je ovog leta ograničen slobodan agent.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.