Kavanijeva majka: Moj Edi ne pregovara sa Čelsijem, već sa Sitijem i Realom!

Izvor: Blic, 13.Jun.2013, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kavanijeva majka: Moj Edi ne pregovara sa Čelsijem, već sa Sitijem i Realom!

Italijanski novinari potrošili su dane i noći ne bi li saznali s kim pregovara napadač Napolija Edinson Kavani, koji je već viđen u Čelsiju.

Nisu ni slutili da im je odgovor na to pitanje "pred nosom" - imala ga je Edinsonova majka, Berta Gomez.

"Postoje mnoge spekulacije, ali verujte mi, mi ćemo biti prvi koji ćemo znati gde ide", rekla je Gomezova za nacionalnu radio-stanicu Urugvaja.

Ona je potom dodala nije tačno da je njen sin u kontaktu sa Čelsijem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otkrivši s kim on zapravo pregovara.

"Edi pregovara sa Mančester sitijem i Realom, nikako sa Čelsijem. Za 15 do 20 dana znaće se sve. Edi voli Napulj i ukoliko zaista ode iz tog kluba i grada, nikada neće zaboraviti ljubav i podršku koje je od navijača i građana dobijao", rekla je Kavanijeva majka.

Kako italijanski mediji prenose, Siti i Real su u prednosti pošto osim novca nude i Edina Džeka, odnosno Gonzala Iguaina, što sasvim odgovara Napoliju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.