Kavani ponovo u Seriji A, u ovom klubu ga niko nije očekivao!

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2020, 20:47

Kavani ponovo u Seriji A, u ovom klubu ga niko nije očekivao!

"El Matador" je slobodan igrač.

Urugvajskom napadaču Edinsonu Kavaniju je istekao ugovor sa Pari sen Žermenom i trenutno je bez kluba.

Jasno je da bi 33-godišnji napadač predstavljao veliko pojačanje za brojne evropske klubove, a sada se pojavila informacija da bi karijeru mogao da nastavi u Romi.

Naime, mediji u Urugvaju već neko vreme spekulišu u ovoj soluciji za "El Matadora" i navodno bi njegovi predstavnici u toku sledeće nedelje trebalo da sednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Romom i dogovore sve detalje saradnje.

Kavani je bio povezivan sa madridskim Atletikom, potom i sa milanskim Interom, pisalo se da bi mogao da se okuša i u Premijer ligi, ako bi "Svrake" preuzeo saudijski prince Mohamed bin Salman.

Pisalo se da bi mogao karijeru da nastavi i u MLS ligi, ali izgleda da je sada Roma favorit za njegov potpis.

Da li ovo znači i da bi Džeko mogao da promeni sredinu, poznato je da Inter želi Bosanca u svojim redovima?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.