Kavani otpisao Siti i PSŽ?

Izvor: B92, 07.Apr.2012, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kavani 'otpisao' Siti i PSŽ?

Napadač Napolija Edinson Kavani, najavio je da će i iduće sezone igrati u istom dresu, i pored interesovanja najboljih evropskih klubova.

Urugvajac je ove sezone postigao 19 golova u Seriji A i sjajnim igrama u poslednjih nekoliko sezona privukao pažnju najboljih timova.

Posebno su zainteresovana dva bogataša, Mančester siti i Pari Sen Žermen, ali on izgleda ne namerava da napusti Napulj.

"Trener Valter Macari je napravio odličan posao, baš kao i cela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << organizacija kluba. Imamo velike ambicije i verujem da ćemo sledeće sezone otići korak dalje u svim takmičenjima", rekao je Kavani za "Corriere dello Sport".

Napoli je trenutno četvrti u Seriji A sa tri boda manje od rimskog Lacija koji trenutno drži posljednju poziciju koja vodi u Ligu šampiona. Upravo će dva spomenuta kluba igrati u subotu u Rimu, u okviru 32. kola Kalča.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.