Kavani odbio da za 1M€ prepusti penale Nejmaru

Izvor: B92, 25.Sep.2017, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kavani odbio da za 1M€ prepusti penale Nejmaru

Napadač PSŽ Edinson Kavani navodno je odbio ponudu kluba da za milion evra prepusti Nejmaru izvođenje penala.

"Sveci" su se našli u velikom problemu nakon što su se prošle nedelje Urugvajac i Brazilac sramotno zakačili prilikom odluke ko će šutirati jedanaesterac u pobedi nad Lionom.

Kako prenose španski mediji, većina igrača PSŽ podržava Kavanija u ovom pitanju.

Predsednik kluba Nase Al-Kelafi je navodno cele prošle sedmice pregovarao sa Kavanijem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako bi rešili ovaj veliki problem koji preti da potpuno uništi atmosferu na Parku prinčeva.

Tako je trener Unaj Emeri umesto fantastičnog tandema vrednog više od 250 miliona evra dobio glavobolju.

Rezultat svega bila je najgora utakmica u sezoni, u remiju sa Monpeljeom bez golova u subotu, na kojoj nije igrao Nejmar zbog povrede.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PSŽ nudio milion evra Kavaniju da prepusti penale Nejmaru

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2017

Ako je vjerovati izvorima iz Španije, vlasnici Pari Sen Žermena ponudili su Edinsonu Kavaniju milion evra ako prepusti izvođenje penala Nejmaru. Kavani je ponudu odbio...Nakon cijele sage koja je nastala nakon rasprave Edinsona Kavanija i Nejmara oko toga ko će izvesti penal, španski list "El Pais"...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.