Kavani napušta Napoli, samo pet klubova ima novac da ga kupi

Izvor: Blic, 03.Jan.2013, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kavani napušta Napoli, samo pet klubova ima novac da ga kupi

Sjajni urugvajski napadač Edinson Kavani najverovatnije će napustiti Napoli na kraju ove sezone, izjavio je njegov menadžer Mino Rajola.

Problem za zainteresovane klubove je što će, da bi do prevremenog rastanka sa klubom iz Napulja došlo, neko morati da plati čak 63 miliona evra za obeštećenje.

"Kavani za sada ostaje u Napoliju, ali ne bih u to bio tako siguran kada dođe jun. Što se obeštećenja tiče, postoji pet klubova koji to mogu sebi da priušte: Barselona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Real Madrid, Mančester siti, Čelsi i Pai Sen Žermen. Pametni mogu i sami da zaključe gde će Kavani igrati fudbal naredne sezone", rekao je Rajola.

Od 2010, kada je u Napoli stigao iz Palerma, Edinson Kavani je odigrao 117 mečeva za svoj klub i bio strelac 88 puta.

Evo nekih od njegovih najboljih golova u godini koju smo ispratili:

Povezane vesti: Arsenal rešio da troši, nudi skoro 40 miliona evra za Kavanija Kavani potpisuje unosan ugovor s Napolijem, otkupna klauzula 50 miliona! Sportski direktor Napolija: Kavani nije na prodaju Kavanijev ostanak u Napulju neizvestan, Hamšik uzeo veću platu Murinjo se raspituje za Kavanija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.