Kavani na meti Intera

Izvor: RTS, 30.Jul.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kavani na meti Intera

Ukoliko Romelu Lukaku ili Edin Džeko ne dođu u Inter, klub sa "Đuzepe Meace" će pokušati da dovede napadača PSŽ-a Edinsona Kavanija, prenose mediji u Italiji.
Vlasnici Intera smatraju da su Konteovi prvi kandidati za napadača van domašaja, pa su se okrenuli urugvajskoj zvezdi kojoj ugovor sa francuskim šampionom ističe naredne sezone.

Direktor Intera, Marota govorio je o pokušajima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kluba da angažuje Lukakua i da klub još uvek nije odustao od Belgijanca.
"Dali smo jaku ponudu, onu koja odgovara vrednosti igrača i nismo bili u stanju da zaključimo ugovor. Pratićemo situaciju, svašta može da se dogodi na tržištu", izjavio je Marota.
Kada je reč o Džeku, Inter nudi 13 miliona, plus dva miliona bonusa, ali klub iz Rima traži 20 miliona za transfer.
Kavani ima iskustvo igranja u Seriji A, jer je već nastupao za Palermo i Napoli.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.