Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2021, 15:48

Kavani još godinu dana u Junajtedu

Napadač i Crveni đavoli produžili saradnju

Prema tvrdnjama britanskih medija formalni dogovor između Mančester Junajteda i Edinsona Kavanija o produžetku saradnje je postignut, i očekuje se da bude ozvaničen narednih dana.

Urugvajski napadač je dogovorio ostanak na Old Trafordu i naredne sezone čime je makar delimično razrešeno goruće pitanje Crvenih đavola na najisturenijoj poziciji. Uprkos već poznim igračkim godinama, centarfor koji je jesenas >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << stigao u Junajted kao slobodan igrač dao je značajan doprinos na 35 zvaničnih duela postigavši 15 pogodaka uz pet asistencija.

Posebno raspoložen, 34-godišnji napadač bio je u prethodnih mesec dana tokom kojih je postigao osam pogodaka na sedam susreta i tako na idealan način iskoristio izostanak povređenog Marsijala.

Upravo Francuz koji je trenutno van stroja zbog povrede kolena biće glavni konkurent Kavaniju u napadu i naredne sezone, međutim utakmice u aktuelnoj takmičarskoj godini pokazale su da je Ole Gunaru Soljskeru neophodan još jedan vrhunski napadač kako bi Junajted konačno napao premijerligaški tron, ali i ostvario zapaženiji rezultat u Ligi šampiona.

Prethodnih dana kao opcija za rešenja na poziciji "devetke" spominjao se Hari Kejn, a procene su da bi klub sa Old Traforda morao da izdvoji oko 104.000.000 evra za špica Totenhema.

Podseimo, Kavani je pre dolaska na Ostrvo sedam godina nosio dres Pari sen Žermena, a osim za matični Danubio iz Urugvaja igrao je još i za Palermo i Napoli.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.