Kavani: Čast je nositi desetku u Boki

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 16:40

Kavani: Čast je nositi "desetku" u Boki

Edinson Kavani je ovog leta rešio da se okuša u agrentinskom fudbalu.

Urugvajac je pojačao redove Boke Juniors a o tome je razgovarao i sa novinarima u Montevideu.

Nije mogao da ostane dugo kod kuće jer ga očekuje promocija u Buenos Ajresu.

"Srećan sam iz mnogo razloga. Pre svega što sam došao u takav klub, što sam bliže kući. Bio sam baš daleko godinama unazad. Ima stvarno mnogo razloga za sreću", rekao je Edinson.

Bivši napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Napolija, PSŽ i Mančester junajteda, kaže da ima i dalje velike motive.

"Boka je najveći klub u Južnoj Americi i na svetu, doći u takav klub je poseban motiv. Životne okolnosti su me dovele na tu stazu. Hvala Huanu Romanu Rikelmeu što je bio tu kada sam dolazio. Poklopile su se neke stvari, interes Boke je bio jak, a to što sam time i bliže kući mi je pomoglo da dodnesem odluku", rekao je Kavani koji je u protekloj sezoni igrao za Valensiju.

Klub je najavio da će mu dati dres sa brojem deset, nosile su ga najveće legende kluba poput Maradone, Huana Romana Rikelmea i Karlosa Tevesa.

"Uvek sam pričao o brojevima i njihovom značenju. Ipak i pritisak da ću imati taj broj na leđima je lepa stvar. Lepo je nositi dres sa tim brojem. Brojevi ne čine da igrate dobro ili loše, ali to je broj koji ljudi obožavaju i to mi daje posebnu odgovornost, da ga nosim i branim. Nositi desetku u Boki je nešto sjajno", zaključio je Kavani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.