Kavaj Lenard pokidao meniskus

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 16:29

Kavaj Lenard pokidao meniskus

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Kavaj Lenard odsustvovaće duži period zbog nove povrede,

Kako je preneo Šems Čarnija, zvezda Klipersa je pokidao meniskus. Kako je to povreda za koju je potrebno nekoliko meseci za oporavak, jasno je da Lenarda nećemo gledati skoro.

Lenard je blistao u prve tri utakmice plej-of serije protiv Finiksa. Redom je ubacivao 25,38 i 31 poen pre nego što je usledila povreda pravo niotkuda.

Spekulisalo se da Lenard ne igra zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toga što je njegova sestra u međuvremenu osuđena na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva starice, ali se ispostavilo da je istina drugačija.

Klipersi su sa njim vodili 2:1 protiv Sansa, ali su potom vezali tri poraza bez Lenarda i tako su eliminisani iz plej-ofa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.