Kauboji jašu solo

Izvor: MozzartSport.com, 11.Dec.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kauboji jašu solo

Ekipa iz Dalasa prva je obezbedila plej-of u NFL-u, a ko će im se pridružiti saznaćemo narednih dana i sedmica

Dalas je svoje „odradio“ i sa samo jednim porazom u 12 odigranih mečeva već je u minulom, 13. vikendu obezbedio plasman u plej-of. Sada je došao red i na najbliže pratioce Kauboja da skinu to sa vrata. Pre svih mislimo na Nju Ingland, Ouklend i Kanzas Siti. U „drugom ešalonu“ su Sijetl, Denver i Detroit.

Pejtriotsi su od 2003. osvojili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 12 divizijskih titula u 13 sezona i svako od tih titula osvojene su pre 17, poslednjeg vikenda regularnog dela šampionata. Samo četiri puta su navijači Patriota morali da čekaju 16. vikend. U ovom kolu Tomu Brejdiju i drugarima nikako neće biti lako pošto im na noge, u poslednjem meču vikenda, dolazi uvek opasni Baltimor. Što se tiče Rejdersa i Čifsa, oni su u noći između četvrtka i petka u direktnom duelu sa Kanzas Siti Čifsima odlučivali o prvom u Diviziji Zapad Američke fudbalske lige. Kao što se i očekivalo, Čifsi predvođeni momkom našeg porekla, Aleksom Smitom slavili su sa 21:13, tako da sada oba tima imaju impresivan skor od 10 pobeda i tri poraza.

Sihoksi su se našli u ozbiljnom problemu zbog povrede fantastičnog sejftija Erla Tomasa i mnogi sumnjaju da je tim iz savezne države Vašington ovako oslabljen kadar za velika dostignuća. Plasman u plej-of se ipak ne dovodi u pitanje, o tituli je još rano pričati.

Aktuelni šampioni iz Denvera idu na veoma teško gostovanje u Tenesi, kojeg čeka paklena borba za vrh Juga AFC-a sa Hjustonom i Indijanapolisom. Nema sumnje da će Bronkosi teško do pobede.

Detroit je možda i najprijatnije iznenađenje ovog šampionata i već počinju priče o tome da tim ima kvalitet za sam vrh, to jest titulu. Lavovi iz Motor Sitija dočekuju omraženi Čikago koji je, s druge strane, jedno od najneprijantijih iznenađenja tekućeg šampionata. 

Ovog vikenda nema slobodnih ekipa.

REZULTATI I SATNICA 14. VIKENDA

Kanzas Siti - Oukland 21:13

Nedelja

19.00  Bafalo - Pitsburg

19.00  Klivlend - Sinsinati

19.00  Detroit - Čikago

19.00  Tenesi - Denver

19.00  Indijanapolis - Hjuston

19.00  Majami - Arizona

19.00  Filadelfija - Vašington

19.00  Karolina - San Dijego

19.00  Džeksonvil - Minesota

22.05  San Francisko - Njujork Džets

22.25  Grin Bej - Sijetl

22.25  Los Anđeles - Atlanta

22.25  Tampa Bej - Nju Orleans

Ponedeljak

02.30  Njujork Džajants - Dalas

Utorak

02.30  Nju Ingland - Baltimor

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.