Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2021, 21:16

Katastrofa za Milan: Simon Kjer van terena šest meseci!

Potvrđena teška povreda danskog štopera

Crne slutnje svih u Milanu definitivno su se obistinile – Simon Kjer biće odsutan sa parketa minimum šest meseci što znači da je sezona za njega možda već završena!

Subota, 15.00: (1,22) Milan (7,00) Salernitana (15,0)

Kapiten danske reprezentacije danas je podvrgnut artroskopiji kako bi sanirao povredu ukrštenog ligamenta levog kolena nakon povrede koju je doživeo u pobedi nad Đenovom u sredu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Zbog iste je na nosilima napustio utakmicu već u prvom poluvremenu. Kako je procenjeno da pola godine neće moći da se bavi takmičarskim fudbalom, a da je projektovano da se na teren vrati tek krajem maja može da se konstatuje da je praktično završio svoje za takmičarsku 2021/22.

Trener Stefano Pioli definitivno će morati u januaru da pronađe novog štopera kako bi pojačao konkurenciju i eventualno ostao u konkurenciji za titulu, zbog čega ne iznenađuju natpisi italijanske štampe da Rosoneri kreću po potpis Nikole Milenkovića iz Fjorentine. Doduše, ovog puta za triput manju sumu novca od one koja se pominjala pre samo godinu i kusur dana. Pogotovo će Pioli morati da reaguje pošto kapiten Alesio Romanjoli i Mateo Gabija nisu ostavili dobar utisak u dosadašnjem delu sezone, što ostavlja samo Fikaja Tomorija kao jedinog centralnog defanzivca sa sa kvalitetom u nogama.

Pored Blekija Milenkovića u krugu Milanovih potencijalnih kandidata su još Benoa Badijašil iz Monaka čija je cena oko 25.000.000 evra, plus Bremer iz Torina koji se procenjuje na 10.000.000 evra. Pominju se još Bećir Omeragić iz Ciriha i Atalantin talenat Kaleb Okoli, ali to nisu rešenja koja bi dala potreban kvalitet odmah.

Posle 15 kola Serije A Milan ima samo bod zaostatka za prvoplasiranim Napolijem, dok Inter zaostaje dva boda za ekipom iz Kampanije.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

U Milanu zabrinuti: Kjer van terena šest meseci

Izvor: Danas, 04.Dec.2021, 00:28

Odbrana Milana dobro je funkcionisala samo kada su štoperski tandem, u toku seozne, činili Fikajo Tomori i Simon Kjer. Nekako u približnom vremenskom intervalu, "rosoneri" su ostali bez obojice štopera. Nakon što se povredio engleski defanzivac, na poslednjem meču, u Đenovi, danski fudbaler doživeo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.