Katastrofa za Bakse, kraj sezone za Parkera

Izvor: MVP.rs, 09.Feb.2017, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katastrofa za Bakse, kraj sezone za Parkera

Franšiza iz Milvokija je doživela novi udarac.

Nakon što je u septembru 2016. godine nakon povrede mišića zadnje lože, utvrđeno da će Kris Midlton pauzirati minimum šest meseci, prethodnog dana, Milvoki Baksi su dobili novi udarac, nakon što se povredio Džabari Parker (21, 203). Krilni košarkaš Baksa se povredio na utakmici protiv Majamija, a nakon dodatnih pregleda, uvrđeno je da je pokidao prednji ukršreni ligament kolena, te da ga čega duža pauza, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << odnosno da je za njega ova sezona završena.

Da stvar bude još gora, u pitanju je isto koleno koje je mladi košarkaš povredio u svojoj ruki sezoni 2014. godine, kada mu je isto stradao prednji ukršteni ligament. To znači da će i oporavak biti duži, a prema prvim informacijama, očekuje se da će krilni košarkaš pauzirati 12 meseci. Tako je mladi košarkaš Milvokija još jedan u nizu onih koji su zadobili ovu tešku povredu, a pre samo par dana, ista sudbina je zadesila i Zeka Levina.

Na dosadašnjih 51 utakmicu u tekučoj sezoni, Parker je prosečno postizao 20.1 poen, uz 6.1 skokova i 2.8 asistencija.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.