Kataš: Želimo da kontrolišemo tempo igre

Izvor: B92, 09.Maj.2023, 23:13

Kataš: Želimo da kontrolišemo tempo igre

Trener košarkaša Makabija Oded Kataš izjavio je pred peti meč sa Monakom da neće biti lako i da je cilj njegove ekipe da kontroliše tempo igre na utakmici.

Košarkaši Makabija sutra od 20 časova gostuju ekipi Monaka u petoj utakmici četvrtfinala Evrolige.

"Ovo je velika utakmica za nas. Prošli smo kroz neverovatno putovanje sa novim timom koji smo izgradili. Ponosni smo što smo tu gde jesmo i što imamo priliku da uradimo nešto posebno. Neće biti lako, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao u prethodnim utakmicama. Naš cilj je da kontrolišemo tempo igre“, istakao je Kataš na konferenciji za novinare.

Kapiten Makabija Džon DiBartolomeo izjavio je da njegov tim mora da kontroliše igru bekova Monaka.

"Ekipe se veoma dobro poznaju. Znamo šta je najbolje za nas, a to je kontrola njihovih bekova, kontrola defanzivnih skokova i izlazak u tranziciju. To je bila naša snaga cele sezone. Biće to izazov, ali velika prilika za nas. Naporno smo radili da to zaradimo i znam da ćemo biti spremni", zaključio je DiBartolomeo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.