Katarina Bulatović: Otišla sam zbog Dinčićevih psovki

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jan.2013, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Bulatović: Otišla sam zbog Dinčićevih psovki

Najbolji ženski rukometni srednji bek Evrope Katarina Bulatović konačno je progovorila o svojoj odluci da zaigra za selekciju Crne Gore.

U intervju za "Sportski žurnal" otkrila je da je u reprezentaciji Srbije doživljavala poniženja, da ju je selektor Časlav Dinčić možda čak i opsovao pred odlazak na EP u Makedoniju, što je kod nje prouzrokovalo odluku da više ne nastupa za srpski nacionalni tim.

"Samo ja znam šta mi je selektor rekao na prijateljskoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pred Makedoniju. Možda je čak i opsovao, ne tvrdim to 100 odsto, ali sve me je to zabolelo. Mnogo. Nisam želela da me bilo ko omalovažava. Meni poziv reprezentacije ne treba da bi me neko potcenjivao, gazio po meni... Nisam to htela da dozvolim jer cenim sebe", rekla je Bulatovićeva i dodala:

"Roditelji su uvek bili uz mene kad je bilo najteže. A tada je njima bilo teže nego meni, jer su oni bili na udaru, a ja sam bila u Crnoj Gori. Pisalo se svašta, ja sam vremenom oguglala, a roditeljima sam rekla da ne čitaju novine, jer sam tačno znala ko će šta da napiše. Ni medijima ne zameram mnogo, njihovo je da pišu, a moje da igram. Ionako novine žive samo od jutra do mraka. Ko me voli - voli, ko ne - ne", zaključila je Bulatovićeva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.