Katalonci štite Grizmana, bez prezentacije napadača na Nou Kampu!

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2019, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katalonci "štite" Grizmana, bez prezentacije napadača na "Nou Kampu"!

Čelnici Barselone nesigurni u mišljenje svojih fanova.

Sapunica oko francuskog napadača deluje da mogla imati svoje finale do kraja ove nedelje. Jasno je da fudbaler Atletiko Madrida ne želi nigde drugde da nastavi karijeru, "Kamp Nou" je jedina opcija za ofanzivca.

Međutim, kada dođe do novog velikog transfera u svetu fudbala, neće se ispoštovati "procedura".

Španski mediji prenose da su čelnici šampiona La Lige odlučili da ne rade promociju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Grizmana na svom stadionu zbog straha od reakcije svojih navijača.

Naime, Katalonci ne zaboravljaju kako je Francuz "izigrao" prošle sezone, kada je takođe od izvesnog transfera i potpisa na vernost Barseloni ipak promenio odluku i odlučio da ostane sa Atletiko Madridom još jednu sezonu.

Navijači su iskazivali svoje "simpatije" prema ofanzivcu tokom gostovanja Atletiko Madrida na "Kamp Nou", svaki kontakt Grizmana sa loptom je propraćen zvižducima. Tako da su čelnici Barselone odlučili da neće biti spektakularnog predstavljanja kako bi zaštili svog igrača. Veruju da će u budućnosti svojim partijama uspeti da okrene svoje "nove" navijače u svoju korist.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsa "štiti" Grizmana, ništa od prezentacije napadača na "Nou Kampu"!

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2019

Nesvakidašnja odluka čelnika katalonskog kluba...Sapunica oko francuskog napadača deluje da mogla imati svoje finale do kraja ove nedelje. Jasno je da fudbaler Atletiko Madrida ne želi nigde drugde da nastavi karijeru, "Kamp Nou" je jedina opcija za ofanzivca...Međutim, kada dođe do novog velikog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.