Katalonci preterali, da li će ovako izgledati Pepov Siti? (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2016, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katalonci preterali, da li će ovako izgledati Pepov Siti? (foto)

"Sport" napravio tim koji bi Gvardiola mogao da napravi u Sitiju. U slučaju da stvarno naprave ovu ekipu, sigurno je da niko neće moći da im stane na put. Ali, ekipa je nerealna...

Navodno je Gvardiola sve dogovorio sa Mančester Sitijem, a katalonski "Sport" prenosi da ima obećanje Ferana Sorijana i Ajtora Begristajna da će napraviti "drim tim". Navodno, Siti će utrošiti ogroman novac, a nije im problem da plate 500 miliona evra za Mesija.

To uključuje klauzulu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Argentinca, ali i petogodišnji ugovor, vredan, sa porezima, oko 50 miliona evra godišnje.

No, to je tek početak.

Iz svog sadašnjeg kluba hoće Davida Alabu, a hteo bi i Pikea, koji ima ugovor do 2019. i čije bi dovođenje bilo teško kao i Mesijevo.

Drugi štoper bi bio Stons iz Evertona, a praktično iz odbrane bi jedino Sanja zadržao poziciju.

Tureu bi se priključio Pogba, čime bi ekipa bila kompletirana.

Verovatno bi za sva ova pojačanja, računajući i plate igrača bilo potrebno oko milijardu evra, a neverovatno je da bi čak i prebogati šeici uložili toliki novac u jednom prelaznom roku.

Ovako izgleda tim, a vi procenite koliko je realno...

Nešto više o željama Gvardiole možete da pročitate ovde.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.