Katalonci grme, zašto tako očigledan raspored u korist Reala?

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2020, 19:02

Katalonci grme, zašto tako očigledan raspored u korist Reala?

Fudbal se još nije vratio, ali "igrice" jesu.

Katalonski mediji počinju prvi pritisak na La Ligu zbog rasporeda utakmica u prva dva kola po povratku fudbala.

Kao što je potvrđeno, La Liga se nastavlja 11. juna utakmicom između Betisa i Sevilje, ali su kao i uvek u centru pažnje Barselona i Real Madrid.

I naravno, i pre početka nastavka prvenstva, problem je u pauzi između mečeva, koje opet bode oči i opet je na ruku Madriđanima.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Barsa startuje u subotu 13. juna u 22.00 protiv Majorke u gostima, a potom u istom terminu tri dana kasnije dočekuje Leganes, dakle, ima tri dana i tačno 72 sata između dve utakmice.

S druge strane, Madriđani imaju dve domaće utakmice, na svom "Santjago Bernabeu", najpre dočekuju Eibar, a potom i Valensiju.

I to, protiv Eibara igraju u nedelju u 19.30, a Valensiju dočekuju tek u četvrtak u 22.00. U prevodu, imaju dan više odmora između utakmica, a i da se pripreme za novi početak prvenstva.

Ostaje da vidimo da li će ovakva biti praksa i u daljem takmičenju i da li će Katalonci onda biti još glasniji.

Podsetimo, Barsa je pre prestanka prvenstva, imala dva boda više od Real Madrida, a do kraja ima još 11 kola.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.