Katai pravi mesto za Zozulju, Gujdetija i najboljeg strelca Segunde

Izvor: MozzartSport.com, 18.Dec.2017, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katai pravi mesto za Zozulju, Gujdetija i najboljeg strelca Segunde

Alaves spreman za veliku rekonstrukciju

Poslednji cilj za 2017. godinu - savladati Malagu i na dvonedeljni zimski odmor otići makar sa saznanjem da je opstanak moguć. A onda u januaru napasti pojačanja koja će Alaves ponovo učiniti stabilnim prvoligašem. Odlazak Maurisija Pelegrina kao da je malo poljuljao ceo klub, pa Baski sad žele da povrate ravnotežu.

Jedan od načina je dobar prelazni rok, a prema informacijama madridskog Asa u Alavesu su sastavili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ambicioznu listu pojačanja. Tu su Haime Mata, najbolji strelac drugoligaša Valjadolida, Seltin Jon Gujdeti, obožavan u Vigu, ali ne baš i u glavi trenera Huana Karlosa Unzuea, te Roman Zozulja, koji je zbog onih već čuvenih protesta navijača Rajo Valjekana - levičarima su prilično zasmetali njegovi krajnje desničarski stavovi - morao da 2017. godinu preleži u drugoj ligi.

Sad je spreman da se vrati, a Alaves je voljan da plati. Samo što će morati da obrati pare na plate. Alavesu je naime pravilima La Lige budžet ograničen na 38.000.000 evra, pa će morati da malo pročisti igrački kadar ne bi li napravio mesta za pojačanja.

As navodi da je najrealnije da se to uradi rastancima sa Kristijanom Santosom, Encom Fernandezom, Bojanom Krkićem i našim Aleksandrom Kataijem, koji je očigledno baš promašio sa izborom kluba prilikom odlaska iz Crvene zvezde.

Prema informacijama sa Pirineja sada su baš Katai i Santos prvi na listi prekobrojnih, jer njihove visoke plate klubu prave najveće problem. Naravno, njihov pedigre znači da ih Alaves sigurno neće pustiti bez obeštećenja. Dakle, čekaju se prave ponude.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.