Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2021, 21:19

Katai o jubileju: Lepo je obarati rekorde, ali nije primarno

Zvezdina ‘desetka’ upisala 100. nastup u crveno-belom dresu

Oporavio se Aleksandar Katai od povrede lože i na gostovanju Bačkoj vratio se na teren. Krilni napadač je posle tri utakmice pauze dobio šansu u drugom poluvremenu, a pobeda nad Bačkom od 5:0 ostaće mu urezana jer je ušao u klub 100.

„Veoma mi je drago zbog ovog jubileja, zaista mi znači svaki minut koji provedem na terenu u crveno-belom dresu. Žao mi je što nema navijača na tribinama >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da podele sa nama igračima ovako velike uspehe. Jedan dug period iza nas, uspešna sezona, mnogo vezanih pobeda i utakmica bez poraza. Takođe mi je veoma drago što iz utakmice u utakmicu nastavljamo naš cilj koji smo zacrtali na početku sezone, a nadam se da ćemo ga i ostvarit”, rekao je momak iz Srbobrana.

Rekordi nisu najbitnija stvar, već osvajanje trofeja i igranje na međunariodnoj sceni.

“Sa jedne strane to stvarno lepo zvuči lepo zvuči, a sa druge smatram da nama fudbalerima to i nije toliko bitno. Važno je da ispunimo naše ciljeve, nastavimo da osvajamo titule, kao i da igramo na velikim evropskim takmičenjima. Jako je lepo obarati rekorde, ali nije primarno”, zaključio je Katai.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.