Katai: Nisam ja važan, ovo je pobeda za Marka; Donald: Nisam se uplašio... Dobro, jesam malo

Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2015, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katai: Nisam ja važan, ovo je pobeda za Marka; Donald: Nisam se uplašio... Dobro, jesam malo

Crveno-beli odahnuli posle pobede nad Radnikom od 2:0

Prvi put u sezoni Aleksandar Katai je izrastao u junaka Zvezdine pobede. Čekao je dugo njegov trenutak inspiracije trener Miodrag Grof Božović, ali ga je na kraju i dočekao.  Ofanzivni vezista crveno-belih pobedu na jugu Srbije posvetio je odlazećem portparolu Crvene zvezde Marku Nikolovskom.

"Ovo je pobeda za Marka, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mu je ovo poslednji dan na poslu", rekao je Katai pre no što je prokomentarisao samu utakmicu.

"Sada nam je sigurno lakše, ostvarili smo treću pobedu u nizu. Imamo pet bodova više u odnosu na Partizan mada oni imaju meć manjje. Imamo i sedam dana da se spremimo za Javor, a biće to isto tako važan meč koji može da nas odvede na čelo tabele. Drago mi je zbog pobede, a moj gol nije važan", skromno je rekao Katai.

Vidno zadovoljan bio je i Holanđanin Mičel Donald,a i navijači Crvene zvezde više su nego obradovani partijom dojučerašnjeg člana Mordovije, dok ga je trener Radnika Mladen Milinković okarakterisao kao fizički najdominantnijeg igrača na terenu.

"Sve je bilo super. Svideo mi se ambijent i na koji način smo igrali. Verujem da ću vremenom biti još bolji. Delovali smo kao tim", poručio je Donald, a zatim odgovorio na pitanje da li se uplašio puta u Surdulicu što mje bila aluzija na monolog Mioraga Božoviča.

"Nisam, to je bila šala... Dobro možda sam se malo uplašio", sa osmehom na licu našalio se Donald.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katai: Važna pobeda jer Partizan nije igrao, sad imamo pet bodova više

Izvor: Blic, 16.Avg.2015

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai imao je velike zasluge za pobedu tima nad Radnikom u Surdulici, postigao je prvi gol u trijumfu sa 2:0 koji je posvetio portparolu Marku Nikolovskom, koji će otići iz kluba..."Bitna pobeda za nas, naročito jer Partizan nije igrao, pa smo na pet bodova. Dobro...

Nastavak na Blic...

GROF: IZVINJAVAM SE SURDULIČANIMA

Izvor: BujanovackiGlas.info, 17.Avg.2015, 11:42

Miodrag Božović Grof izvinio se Surduličanima posle utakmice Radnika i Crvene zvezde, pošto je uoči susreta prokomentarisao da će se novi igrač Beograđana, Holanđanin Donald, možda uplašiti krava iako ih je viđao u svojoj zemlji.. – Na konferenciji za medije pred utakmicu sam se našalio,...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.