Kasno sinoć testirani Zverev, Čilić, Ćorić... a Novak?!

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2020, 09:50

Kasno sinoć testirani Zverev, Čilić, Ćorić... a Novak?!

Posle zabrinjavajuće objave iz Monaka, informacije iz Zadra smenjuju se kao na traci!

Zvanična potvrda od strane bugarskog tenisera Grigora Dimitrova da je pozitivan na koronavirus označila je kraj teniskog spektakla pod nazivom ''Adria Tour'' i upalila svojevrsni alarm u Zadru, gde je proteklog vikenda održana druga runda ovog turnira u organizaciji našeg Novaka Đokovića i njegovog tima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Kasno sinoć su akteri ovog turnira hitno testirani u zgradi poliklinike i Zavoda za javno zdravstvo u Zadru gde ih je dočekao glavni epidemiolog zadarske županije dr. Alan Medić, preneo je ''Jutarnji list''.

Među testiranima su bili i Borna Ćorić, i Marin Čilić, Aleksander Zverev, Dona Vekić, ali upadljiv je bio izostanak Novaka Đokovića.

B92.net je otkrila da je Novak odlučio da se ne testira i da se odmah vrati u Beograd, gde bi valjda u toku dabna trebalo da preduzme određene korake po tom pitanju.

Isti izvor navodi da je Novaku i ostalim učesnicima turnira u Zadru od strane nadležnih rečeno da ukoliko nemaju simptome nisu u obavezi da se testiraju na kovid-19 (obavezna je samoizolacija), pa je naš teniser iskoristio tu mogućnost.

Naravno, hrvatski mediji sada podsećaju i na nedavnu Đokovićevu izjavu o vakcinisanju, zbog koje je trpeo brojne kritike, nema sumnje da će se i ovom njegovom potezu polemisati, zašto kao i većina drugih aktera ovog turnira nije želeo da se testira.

Podsetimo, poslednje informacije iz Hrvatske govore da je i Borna Ćorić pozitivan na koronavirus, kao i još dvojica trenera.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ISPOŠTOVANE SU SVE MERE! Glavni epidemiolog u Zadru: Adrija Tur organizovan prema uputsvima (FOTO)

Izvor: Kurir, 22.Jun.2020

Glavni epidemiolog zadarske Županije Alan Nedić izjavio je da su na turniru "Adria Tour" u Zadru ispoštovane sve epidemiološke mere.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.