Kasemiro opet napravio razliku za Real Madrid

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2016, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasemiro opet napravio razliku za Real Madrid

Kristijano Ronaldo je bio čovek odluke, ali Madriđani ne propuštaju priliku da ponovo veličaju Kasemira.

Brazilac je odigrao još jedan odličan meč u pobedi Real Madrida nad Volfsburgom, a iako ga je žuti karton delio od suspenzije, on je imao najviše oduzetih lopti u domaćoj ekipi.

Kasemiro je u šest navrata uzeo čiste lopte svojim protivnicima i ponovo bio potrebni balans između napada i odbrane Real Madrida.

''On nam daje mnogo toga u defanzivi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << naročito kada je lopta kod nas. Tada imamo Kasemira koji je uvek spreman na ono najgore i tu je da pokrije, jer misli na sve'', rekao je Zidan.

Kasemiro je inače, uz Kristijana Ronalda, jedini igrač Real Madrida koji je bio starter na poslednjih devet utakmica i u potpunosti je opravdao poverenje Zinedina Zidana.

Zbog odličnih partija Kasemira, mesto u timu izgubili su Isko i Hames Rodrigez i teško da će se vratiti u prvu postavu do kraja sezone.

Real Madrid će u petak od 12 sati saznati svog rivala u polufinalu Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Azar: "Ljudi, ja sam igrač Čelsija"

Izvor: Sportske.net, 14.Apr.2016, 12:45

Svi ga vide na kraju sezone u Real Madridu, ali on odbija da prizna da je bilo šta potpisao sa klubom iz prestonice Španije...Eden Azar igra verovatno najslabiju sezonu u svojoj karijeri, ima velikih problema u Čelsiju, posebno ih je imao za vreme Žozea Murinja na samom početku sezone...Mnogi su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.