Kasano u Sampdoriji

Izvor: B92, 17.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasano u Sampdoriji



Bivši napadač fudbalske reprezentacije Italije Antonio Kasano ove sedmice će preći iz madridskog Reala na pozajmicu u djenovsku Sampdoriju, preneli su italijanski mediji. Navodi se da su rukovodstvo kluba i trener Valter Macari odredili za kontroverznog fudbalera ličnog trenera i psihologa, kako bi se što bolje pripremio za start sezone u italijanskoj seriji A 26. avgusta.

Objavljeno je da će Sampdorija za jednu sezonu isplatiti Kasanu milion i 275.000 evra, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a da je on pristao na smanjenje plate u iznosu od 225.000 evra. Klub iz Djenove na kraju sezone može da otkupi Kasanov ugovor od Reala za 5,85 miliona evra.

Sampdorija 30. avgusta igra revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Kup UEFA protiv splitskog Hajduka. Italijani su prvi meč dobili kao gosti sa 1:0.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.