Kasano stiže u Beograd?

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2016, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasano stiže u Beograd?

Sasuolo baš ništa ne prepušta slučaju...

Antonio Kasano bi u narednim danima mogao da pojača Sasuolo. Naime, tim Euzebija Di Frančeska traži još jednog ofanzivnog igrača jer će Trota i Falćineli na pozajmice.

Nekoliko imena je u igri, a uz bivšeg igrača Juventusa i sadašnjeg Milana, Matrija čija su primanja ipak prevelika, ističe se ime Antonija Kasana.

Nekadašnji reprezentativac Italije je nezadovoljan statusom u Sampdoriji, neće putovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na turneju po Španiji, navodi se bolest kao razlog, ali javnost veruje da su u toku razgovori o odlasku iz Đenove.

Naime, on bi raskinuo ugovor uz deo nadoknade i onda bio slobodan da potpiše za Sasuolo i pomogne timu koji ima velike ambicije naredne sezone.

Jasno, sa njim i Berardijem u timu, crno-zeleni bi bili zaistva tvrd orah i za najveće klubove na Apeninima, koje prosto obožavaju da pobeđuju.

U slučaju da se to desi, Kasano bi mogao da bude u timu protiv Zvezde. Već je gostovao na "Marakani", "Delije" bi sve dale da vide tu reprizu. Tada je Zvezda savladala Romu sa 3:1, a Vladimir Stojković je skinuo penal čuvenom Italijanu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.