Kasano i Baloteli kao dva jarca na brvnu

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2017, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasano i Baloteli kao dva jarca na brvnu

"Fantantonio" je prvi počeo, a "Supermario" mu nije ostao dužan.

Zejdničko im je to što su obojica mogli da naprave mnogo više u svojim karijerama nego što jesu.

Antonio Kasano i Mario Baloteli su možda i dva najtaletnovanija itallijanska napadača u novijoj istoriji, ali zbog svojih "ludih glava" i brljivosti nisu uspeli da dosegnu visine koje su obejtivno mogli.

Ovih dana su stigli i da se pokače i da "šuknu" jedan drugom, a ako uzmemo u  obzir >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njihovu narav, to ne bi trebalo da predsavlja iznenađenje.

Kasano je dao intervju za 'Gazetu', koji naravno nije mogao da prođe bez kontoverzi, a dosta prašine podigla je njgova ocena da su Pol Pogba, Hames Rodrigez i Mario Baloteli trojica najprecenjenijih igrača današnjice.



"Ako Pogba vredi 120 miliona, a Hames 80, recite mi koliko onda vredi Inijesta. Mariju stavrno želim sve najbolje, ali njegov najveći kvalitet je to što mu je agent Mino Rajola. I njemu i Pogbi."
rekao je Kasano.

Replika je usledila ekspresno.



"Genije je eksplodirao...istina je da on ima nekoliko podstanara u mozgu i nijedan od njih ne radi ništa."
izjavio je Baloteli u svom stilu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.