Kasano: Popio bih čašu benzina

Izvor: Vesti-online.com, 03.Nov.2010, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasano: Popio bih čašu benzina

Napadač Sampdorije Antonio Kasano izjavio je da je spreman da "popije benzin" ako bi to značilo da je dobio "pomilovanje" od predsednika kluba iz Đenove Rikarda Garonea, prenose italijanski mediji.

Pojedini italijanski mediji najavili su da će Kasano da napusti Sampdoriju posle sukoba sa Garoneom.

"Popio bih času benzina iz Garoneove rafinerije ako bi to značilo da će da mi oprosti", rekao je Kasano.

On se sukobio sa prvim čovekom Sampdorije, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se nije pojavio na svečanoj večeri na kojoj je trebalo da dobije nagradu.

"Rekao sam predsedniku i pre dva meseca da neću moći da dođem zbog drugih obaveza, ali je on insistirao da dođem. Pale su neke teške reči. Moja žena je trudna i ne oseća se baš najbolje. Očigledno je da sam želeo da ostanem pored nje. Nikada ga nisam nazvao starcem. Rekao sam neke stvari pogrešnim tonom", izjavio je Kasano.

Napadač je ponovio da ne želi da napusti Sampdoriju.

"Za mene je najvažnija stvar da se vratim na teren i kao što sam i ranije govorio, želim da ostanem u Sampdoriju, ako je tako nešto moguće", zaključio je Kasano.

Kasano (28) je u Sampdoriju stigao 2007. godine, a pre toga je igrao za Real, Romu i Bari.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ANTONIO KASANO PIJE BENZIN

Izvor: Kurir, 04.Nov.2010, 08:17

Napadač Sampdorije Antonio Kasano izjavio je da je spreman da popije benzin ako bi to značilo da je dobio pomilovanje od predsednika kluba iz Đenove Rikarda Garonea...- Popio bih čašu benzina iz Garoneove rafinerije ako bi to značilo da će mi oprostiti. Rekao sam predsedniku i pre dva meseca da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.