Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2012, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasalica: "Nisam simulirao u Kragujevcu"

Dok se sa svojim timom sprema za gostovanje u Kuli, napadač Crvene zvezde se još jednom osvrnuo na dešavanja sa meča prošlog kola protiv Radničkog iz Kragujevca.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kasalica: Nisam glumac i ne simuliram

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Sep.2012

Iako je prošlo četiri dana od burnom meča u Kragujevcu, strasti se još uvek ne stišavaju.. Iz tabora Crvene zvezde ističu grubosti igrača Radničkog 1923, dok domaćini govore o simuliranju Beograđana.. Jedan od aktera duela na „Čika Dači“, koji je zaslužan za drugi crveni karton Kragujevčana,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

''Disciplinci'' suspendovali ''Delije''!

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2012

Disciplinska komisija FSS reagovala je danas posle incidenata koji su u nedelju viđeni na stadionu Radničkog u Kragujevcu, pre i tokom meča sa Crvenom zvezdom. Protiv domaćina pokrenut postupak, a navijačima Crvene zvezde izrečena privremena mera ''suspenzije na gostovanjima''.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.