Karte za meč Srbija - Estonija od 300 dinara

Izvor: Blic, 24.Sep.2010, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za meč Srbija - Estonija od 300 dinara

Reprezentacija Srbije će sledeći kvalifikacioni meč za Evropsko prvenstvo igrati protiv Estonije 8. oktobra, a Fudbalski savez Srbije je odredio cene ulaznica za duel na stadionu Partizana od 20:30 časova.

Karte će biti u prodaji od 30. septembra i to po sledećim cenama: za severnu i južnu koštaće po 300 dinara, bočni deo "istoka" 500 a centralni deo 600 dinara, dok će za "zapad" biti potrebno izdvojiti 700 dinara za sedenje na bočnom delu tribine, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 800 dinara za centralni deo.

Ulaznice se mogu kupiti preko www.ticketline.rs, www.call4all.rs, kao i pozivom na telefonski broj FSS - 011/381-81-77.

Karte će na blagajnama Partizana biti puštene u prodaju od 4. oktobra.

FSS će početkom sledeće nedelje saopštiti i na koji način će navijači moći da dođu do karata za gostovanje Italiji, 12. oktobra u Đenovi.

FS Italije obezbedio je za Srbiju kontigent od 5 odsto kapaciteta stadiona "Luiđi Ferari".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.