Karta za meč sa Srbijom vredi 2600 evra?

Izvor: Press, 28.Feb.2013, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karta za meč sa Srbijom vredi 2600 evra?

Takva situacija važi za utakmicu između Hrvatske i Srbije.


Karte za meč sa Srbijom, koji se igra 22. marta odavno su rasprodate,  pa je počelo da cveta crno tržište gde su cene i do deset puta veće.

Na sajtu Njuškalo pojavio se oglas  u kojem se nudi za "parče papira"  rekordnih 2633 evra, a koji je postavio neko iz Beograda pod nikom "batamiorkovic".

To je odmah počelo da bode oči pa su pojedini hrvatski mediji preneli kao neverovatnu ponudu jednog Beograđanina, što je ustavri bila samo šala.

Pojedini hrvatski sajtovi su to stavili kao glavnu vest, međutim ubrzo su se uverili da se ne radi o zbilji.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Beograđanin nudi 2.600 evra za kartu Hrvatska - Srbija

Izvor: Press, 28.Feb.2013

Na sajtu Njuškalo pojavio se oglas u kojem se nudi za "parče papira"  rekordnih 2.633 evra, a koji je postavio neko iz Beograda pod nikom "batamirkovic"... To je odmah počelo da bode oči pa su pojedini hrvatski mediji preneli kao neverovatnu ponudu jednog Beograđanina, koji je spreman da izdvoji...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.