Karolina Voznjacki osvojila prvi grend slem

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jan.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karolina Voznjacki osvojila prvi grend slem

Dankinja Karolina Voznjacki osvojila je svoj prvi grend slem u karijeri pošto je u finalu Australijan opena savladala Rumunku Simonu Halep 7:6 (7:2), 3:6, 6:4.

U Melburnu je viđeno pravo finale koje je trajalo skoro tri sata. Obe teniserke su imale svoju šansu u trećem setu. Rumunka je povela 4:3, a onda je naredna tri gema osvojila Dankinja napravivši pritom dva brejka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Voznjacki je nova Gren slem šampionka!

Izvor: N1 televizija, 27.Jan.2018

Bila je treća sreća za Karolinu Voznjacki. Dankinja je, posle dva poraza u finalima, osvojila prvu Gren slem titulu, savladavši u finalu Australijan Opena Rumunku Simonu Halep sa 7:6 (2), 3:6, 6:4...Sa prvim peharom sa najvećih turnira, Voznjacki se vratila i na prvo mesto WTA liste, posle šest...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.