Karlović eliminisan u dva taj brejka

Izvor: N1 televizija, 22.Mar.2018, 02:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karlović eliminisan u dva taj brejka

Ivo Karlović eliminisan je u prvom kolu Mastersa u Majamiju.

Za hrvatskog tenisera Iva Karlovića Masters u Majamiju završen je u prvom kolu. Od Karlovića je u dva seta bolji bio Vasek Pospišil koji je na kraju slavio sa 7:6, 7:6.

Očekivano za duel u kome je jedan od rivala hrvatski bombarder, u prvom setu nije bilo brejkova. Pospišil je samo u drugom gemu imao dve brejk lopte, ali je Karlović probleme rešavao dobrim servisima. Ipak, Pospišil je do vođstva od >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 1:0 u setovima došao u taj brejku.

Drugi set je dobio istu završnicu, ali je njegov tok bio nešto dugačiji. Karlović je u četvrtom gemu uspeo da dođe do brejka i povede sa 3:1, ali je u sedmom gemu izgubio gem na svoj servis i Kanađanin je uspeo da se vrati u set koji je ponovo rešio u dodatnom gemu.

Pospišil će u drugom kolu igrati protiv 37. nosioca Andreja Rubljova.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.