Karlos Nuzman u bolnici

Izvor: B92, 16.Jun.2011, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karlos Nuzman u bolnici

Predsednik Organizacionog komiteta Olimpijskih igara 2016. godine u Rio de Žaneiru Karlos Nuzman hitno je prebačen u bolnicu zbog srčanih problema.

U saopštenju objavljenom na sajtu Organizacionog komiteta navodi se da je Nuzman podvrgnut rutinskim zdravstvenim pregledima tokom kojih je ustanovljeno da ima problema sa aritmijom srca. Nuzman (69) će, na sopstveni zahtev, kasnije u bolnici obaviti dodatne preglede kako bi ustanovio težinu zdravstvenih poteškoća.

Poznati advokat i nekadašnji reprezentativac Brazila u odbojci imenovan je na čelo Organizacionog komiteta čim je Rio de Ženeiro krajem prošle godine dobio organizaciju Igara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.