Karlitos veran Juventusu

Izvor: RTS, 23.Jul.2014, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karlitos veran Juventusu

Fudbaler Juventusa Karlos Tevez rekao je da nije razmišljao o tome da napusti klub i demantovao navode medija da je tražio od uprave da ne angažuje trenera Roberta Mančinija.

Argentinac Karlos Tevez izjavio je da nije razmišljao da napusti Juventus u letnjem prelaznom roku.

"(Bivši trener Antonio) Konte je bio šampion kao trener, baš kao što je bio šampion tokom igračke karijere... Moramo da budemo jači i da dokažemo da pripradamo Juventusu. Nikada nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << razmatrao odlazak", rekao je Tevez odgovarajući na pitanje o iznenadnom odlasku Kontea sa klupe šampiona Italije.

Italijanski mediji su preneli informaciju da je Tevez savetovao direktora kluba Bepea Marotu da ne angažuje Mančinija i da je zbog toga izabran Masimilijano Alegri.

"Nikada nisam razgovarao o tome sa Marotom. Ovaj klub se zasniva na poštovanju i sumnjam da ono što misli neki igrač može bilo šta da promeni. Nisam poznavao Alegrija kao trenera, ali mislim da radimo dobro sada. Znamo da su navijači voleli Kontea, ali sada moramo da se pripremamo za Seriju A i Ligu šampiona", rekao je Tevez.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tevez: Nisam stopirao dolazak Manćinija

Izvor: Sportal.rs, 23.Jul.2014

Fudbaler Juventusa Karlos Tevez nije razmišljao o tome da napusti klub i demantovao navode medija da je tražio od uprave da ne angažuje trenera Roberta Manćinija.

Nastavak na Sportal.rs...

Konte: Ne pregovaram sa PSŽ-om

Izvor: Blic, 23.Jul.2014

Doskorašnji trener Juventusa Antonio Konte demantovao je danas da pregovara s Pari Sen Žermenom..."Pročitao sam izveštaje o tome kako je moja 'pratnja' imala kontakt sa PSŽ-om. Pošto nemam ni agenta ni pratnju, mogu jedino da kažem da je ta priča potpuno bez osnova", kazao je Konte...Italijanski...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.