Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2020, 23:55

Karlitos napada Lanus, Sand pali Bokine alarme

Velikan sa Bombonjere bez primljenog gola posednje četiri utakmice

Himnasija je noćas bila ubedljiva protiv Patronata u čast Maradoninog 60. rođendana, nešto kasnije Taljeres je slavio protiv Njuelsa, a u okviru iste grupe, one sa sufiksom “smrt”, Lanus I Boka Juniors igraju svoju premijernu utakmicu u argentinskom Liga kupu (01.15).

Jedan od dva najveća kluba Argentine gostuje Granatama koje su napravile sjajnu uvertiru pobedivši kod kuće Sao Paulo (3:2) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u prvoj utakmici šesnaestine finala Kopa Sudamerikane. Hose Sand bio je dvostruki strelac protiv Trikolora demonstriravši sposobnost da i u 40. godini rešeta rivale iz šesnaesterca. Lanus je dakle iznenadio brazilskog velikana, ali protivkluba sa Bombonjere imaće mnogo teži zadatak, jer Migel Anhel Ruso sprema tešku artiljeriju u vidu napadačkog tandema Karlos Tevez Ramon Abila.

Karlitos je pre nedelju dana bio dvostruki strelac protiv Karakasa u finišu grupne faze Libertadoresa, Vančop bi trebalo da dobije šansu umesto Franka Soldana. Na ruku Boke koja u poslednje četiri utakmice nije primila gol ide na ruku mnogo duža i kvalitetnija klupa. Pritom, šampion Argentine u svojim redovima ima raspucanog vezistu Eduarda Salvija, strelca tri gola u poslednjih mesec i po dana.

Između Lanusa i Boke nepoznanice ne postoje. Redovno se sastaju u prvenstvu, a zanimljivo da Granate imaju bolji skor gledajući šest mečeva odigranih od 2016. do danas. Imaju tri pobede, naspram dva trijumfa Juniorsa, a tu je i jedan remi. Poslednji okršaj pripao je Lanusu (2:1), a na tom meču uspeo je da se upiše Hose Sand, koji voli kada preko puta stoji klub sa Bombonjere. Davao mu je golove šest puta u 11 utakmica , a pre par dana u Sudamerikani pokazao je da je spreman da popravi statistiku.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nešto ranije (22.45) u okviru grupe 5 sastaju se Argentinos Juniorsi i San Lorenco na stadionu koji nosi naziv najvećeg fudbalskog sina Argentine, Dijega Armanda Maradone (počeo seniorsku karijeru u Argentinos Juniorsima). Oba rivala ne znaju za takmičarski meč od marta ove godine, a zanimljivo da su oba u seriji od tri pobede. Na San Lorencovim mečevima padalo je pet golova u proseku, na duelima Juniorsa skoro tri puta manje. Istorijat međusobnih duela u prethodnih par sezona kaže da su timovi poprilično izjednačeni - poslednjih pet mečeva doneli su po dve pobede oba tima uz jedan remi. Poslednji put su međusobno testirali mogućnosti pre godinu dana i San Lorenco je sa tri gola u prvom poluvremenu slomio otpor ekipe Dijega Dabovea.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

ARGENTINA, LIGA KUP

Petak na subotu

Grupa 6

Himnasija - Patronato 3:0 (1:0)

/Karbonero 41, Koronel 57, Ramirez 93/

Grupa 4

Taljeres – Njuels old Bojs 3:1 (0:0)

/Tenalja 53, Poketino 78, Valojes 85 – Skoko 76/

Subota na nedelju

01.15: (4.60) Lanus (3.35) Boka Juniors (1.77)

Grupa 5

22.45: (2.70) Argentinos Juniors (2.80) San Lorenco (2.85)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.