Karim Benzema prioritet za Real Madrid

Izvor: Blic, 01.Feb.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karim Benzema prioritet za Real Madrid

Zimski prelazni rok je prošao, brojni timovi su već najavili svoje korake za leto, a prvu veliku bombu sprema Real Madrid čiji je prioritet fantastični napadač Liona Karim Benzema.

"Kraljevi", koji su poznati po tome da više vode računa o transferima na kraju sezone, već ostvaruju prve kontakte sa Benzemom kako bi pripremili prilično vruć pregovarački teren. Prvi problem za Madriđane je činjenica da je jedan od najperspektivnijih fudbalera na svetu na meti brojnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << giganata, kao što su Mančester, Milan, Inter i Barselona, a drugi je to što se "na vezi" između Žerlana i Santjago Bernabea nalazi dosta šuma posle problematične sage o transferu Mahmuda Dijare.

Prema pisanju lokalnih medija sportski direktor Reala Predrag Mijatović i tehnički sekretar Migel Angel Portugal žele da nateraju Lion da im proda takozvanu "prvu opciju", odnosno da Benzema ostane u Lionu još dve sezone, a potom da dođe na Bernabeu.

Karim Benzema, koji ima samo 20 godina, u Lionu je od 1996. godine, a pre četiri godine je promovisan u prvi tim. Osim u klubu, Benzema je stigao da oduševi i stručni štab reprezentacije Francuske.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.