Izvor: MozzartSport.com, 19.Avg.2021, 19:04

Karim Benzema potpisuje u petak: Otkupna klauzula 1.000.000.000 evra, penje se na dve večne liste

Real i francuski golgeter zajedno do leta 2023.

Svi su znali da će se desiti, Lekip zna kad će. Vršti sa naslovne strane portala: Karim Benzema u petak potpisuje novi ugovor sa Real Madridom.

Francuski golgeter će produžiti saradnju na dodatnih godinu dana, obavezati se da na stadionu „Santjago Bernabeu“ ostane do juna 2023, što će mu omogućiti da se probije visoko na dve uticajne liste najboljih igrača kraljevskog kluba svih vremena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Istovremeno, ovo verovatno znači da je budućnost Realove „devetke“ osigurana, započeo je 13. sezonu u španskom gigantu, a koliko ga predsednik Florentino Perez ceni kazuje informacija da će izlazna klauzula u novom ugovoru biti postavljena na 1.000.000.000 evra. Tek da se zna da ako neko napadne Madriđane i bivšeg člana Liona da mu je to ćorav posao.

Odlaskom Kristijana Ronalda u Juventus pre tri godine, a Serhija Ramosa u Pari Sen Žermen ovog leta, dobio je Karim Benzema status kakav je sve vreme zasluživao. Gospodar Realova svlačionice. Motor koji nikad ne zakaže. U devet od dosadašnjih 12 sezona je postizao najmanje 20 golova, a pritom je sve vreme bio u službi tima, bespogovorno izvršavao zadatke i zaslužio da ga napokon cene. Zato i novi ugovor.

Šesti ovog leta. Prethodno su „šaru“ na hartiju stavili Luka Modrić, Lukas Vaskez, Naćo Fernandez, Dani Karvahal i Tibo Kurtoa. Uz dužno poštovanje svima, Karim Benzema najduže traje.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sa 560 utakmica na desetom je mestu večne liste fudbalera sa najviše mečeva sa Real. Ako bude na nivou od minule sezone, kad je odigrao 41 susret, realno je da do kraja takmičarskog ciklusa stigne Fernanda Jera i Fransiska Henta na šestoj poziciji, a u narednog ugrozi petoplasiranog Karlosa Alonsa Gonzalesa Santiljanu.

Što se tiče golova tu je već na petom mestu najefikasnijih fudbalera Reala (281). Santiljana mu beži samo devet pogodaka, Alfredo di Stefano je na koti 308, drugoplasirani Raul je na 323 i čini se izvesnim da će Benzema u naredne dve godine da stigne čuvenu „sedmicu“, posle čega bi ispred njega bio samo nedodirljivi Kristijano Ronaldo (451).

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Benzema potpisuje novi ugovor – klauzula milijardu evra

Izvor: B92, 19.Avg.2021

Francuski napadač Karim Benzema potpisaće novi ugovor sa Real Madridom...Dobro obavešteni Fabricio Romano prenosi da će Benzema potpisati ugovor na još dve godine...Real i Benzema su u pregovorima oko novog ugovora od maja i sada je dogovor postignut...Benzema će imati i izlaznu klauzulu u visini...

Nastavak na B92...

Real čuva Benzemu bar do 2023. godine

Izvor: RTS, 20.Avg.2021, 14:46

Francuski napadač Karim Benzema produžio je ugovor sa Real Madridom do 2023. godine, saopštio je "kraljevski klub". . Benezema poslednjih sezona igra maestralno u Realu, čiji je najbolji strelac i jedan od najboljih igrača...Iskusni 33-godinjši fudbaler produžio je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.