Karijera kao na filmu: Dortmund - Bajern - Dortmund

Izvor: Mondo, 15.Jun.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karijera kao na filmu: Dortmund - Bajern - Dortmund

U Nemačkoj "kuva" jedan od zvučnijih i zanimljivijih transfera aktuelnog prelaznog roka.

Foto: Guliver/Getty images/Matthias Hangst

Elegantni nemački štoper Mats Humels (30) blizu je još jedne selidbe. I to kakve!

Bivši reprezentativac Nemačke mogao bi da se vrati u Borusiju Dortmund, iz koje se 2016. godine vratio u Bajern, koji je prvi put napustio 2009, kada je posle završenog omladinskog staža prešao - u Dortmund.

Dakle, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << njegov igrački put mogao bi da ide ovom linijom: Bajern - Dortmund - Bajern - Dortmund!

Nekoliko vodećih nemačkih medija najavljuje tu mogućnost, a "Bild" je objavio da su pregovori već počeli, kao i da je rukovodstvo šampiona Bundesa obavestilo trenera Niku Kovača da će dopustiti Humelsu da ode iz Bajerna.

Spekuliše se da su Bavarci spremni da se odreknu svog nekadašnjeg đaka za svotu između 15 i 20 miliona evra.

Takođe, "Kiker" saznaje da je Dortmund i ranije bio zainteresovan da vrati Humelsa, ali da to nije bilo realno. Nemački "Skaj" otišao je korak dalje i saznao da su pregovori u završnoj fazi.

Iskusni defanzivac osvojio je dve titule Bundesa sa Borusijom, a tri sa Bajernom, dok je sa reprezentacijom bio šampion sveta u Brazilu 2014.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.