Kari postavlja rekorde i u golfu – pogodio rupu sa 139 metara VIDEO

Izvor: B92, 16.Jul.2023, 12:43

Kari postavlja rekorde i u golfu – pogodio rupu sa 139 metara VIDEO

Košarkaš Golden Stejta je zablistao na turniru za slavne u Stejtlajnu, Nevada, pogodivši neverovatan hitac.

Na terenu "Edgewood Tahoe" igrači su kroz istoriju igranja golfa tek pet puta ubacili lopticu u rupu prvim udarcem - a Kariju je to uspelo iz prvog pokušaja!

Udaljenost između mesta udarca i rupe bila je 139 metara, naizgled nemoguće misija za bilo koga, čak i za najveće majstore ove igre ali ne i za najboljeg trojkaša u istoriji NBA lige.

Očito, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kariju nije bitna ni veličina loptice, ni veličina rupe, ishod je isti.

Kari je tako postao prvi igrač koji je na toj rupi imao "hole in one".

Slavlje koje je usledilo je tek posebna priča, trčao je raširenih ruku o mesta odakle je odapeo udarac pa do rupe, da se uveri da je zaista ovo uspeo da pogodi. Bio je totalno euforičan.

"To je bilo ludo. Iako vam izgleda da je udarac dobar, nikad ne možete očekivati i da ćete pogoditi. Video sam puno podignutih, a onda mi se nekako pred očima sve zamračilo", rekao je Kari o udarcu.

Oduševljen je potezom Karija bio i srpski košarkaš Bogdan Bogdanović.

"Ovo je ludo", tim rečima je Bogdan opisao ono što je video.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.