Kari ispred Brajanta

Izvor: MVP.rs, 23.Maj.2017, 05:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kari ispred Brajanta

Plejmejker Voriorsa je ubacio više trojki u plej ofu od Crne Mambe.

Ekipa Golden Stejta je prethodne noći savladala San Antonio i izborila plasman u treće uzastopno finale NBA lige. Susret u "AT&T Centru" je obeležio Stefan Kari sa 36 poena, uz pet trojki iz 13 pokušaja. Sa pet ubačenih šuteva iza linije 7.24 metara plejmejker Voriorsa je napravio novi korak napred na većnoj listi najboljih trojkaša u plej ofu najbolje lige na svetu. On je stigao do brojke 295 i >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << pete pozicije na pomenutoj listi, a iza sebe je ostavio Kobija Brajanta (292).

Najviše trojki u plej of utakmicama je ubacio Rej Alen (385), a slede ga Redži Miler (320), Manu Đinobili (318), Lebron Džejms (314) i Stef Kari (295). U zavisnosti od toga sa kim Voriorsi budu igrali u velikom finalu i koliko će ta serija da potraje, nije isključeno da plejmejker Golden Stejta već do kraja ovogodišnjeg plej ofa dodatno napreduje na ovoj listi.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.