Kari i Vestbruk hteli da se potuku

Izvor: Press, 21.Mar.2017, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kari i Vestbruk hteli da se potuku

Pred poluvreme utakmice Oklahome i Golden Stejta zamalo došlo do fizičkog obračuna dvojice plejmejkera.
foto: novosti.rs
Utakmica između Oklahome i Golden Stejta je odigrana u zapaljivoj atmosferi u kojoj je jedna varnica bila dovoljna. Upravo to se dogodilo nekoliko sekundi pre poluvremena.
Tadž Gibson i Drejmond Grin su se spremali da skaču za loptu, a onda je došlo do guranja između >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Semadža Kristona i Stefa Karija. Umešao se Rasel Vestbruk, a zatim su on i Kari bili spremni da se potuku.
Umešali su se saigrači koji su uspeli da ih razdvoje, a u ulozi mirotvoraca su bili Stiven Adams i Grin koji su prošle godine imali nekoliko zanimljivih okršaja. Sudije su situaciju rešile dodeljivanjem tehiničkih grešaka na obe strane.
A, Kari nije ostao dužan, pošto je uz zvuk sirene pogodio trojku i doneo Voriorsima 20 poena prednosti na pauzi (59:39). To su lagano sačuvali do kraja i došli do četvrte pobede protiv Tandera ove sezone (111:95).
 

 



Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.