Kardif mora da plati za transfer Sale

Izvor: RTS, 30.Sep.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kardif mora da plati za transfer Sale

Odlukom Fife, engleski Kardif moraće da plati Nantu oko šest miliona evra, za transfer Emilajana Sale, tragično preminulog argentinskog fudbalera.
Emilijano Sala je poginuo 21. januara u avionskoj nesreći, dok je putovao iz Nanta u Kardif, kako bi se priključio novom klubu.

Njegov transfer iz francuskog u engleski klub trebalo je da iznosi 15 miliona funti.
Odlukom Fife, Kardif će morati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da plati iznos prve rate od oko šest miliona evra.
Svetska kuća fudbala navodi da "ni u jednom trentuku tokom donošenja odluke nije izgubila iz vida specifičnost i jedinstvenost tragične situacije".
Oba kluba imaju deset dana roka za žalbu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doneta odluka iz FIFA, Kardif mora da plati za transfer tragično stradalog Sale

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2019

Napadač je u januaru poginuo u avionskoj nesreći...Velika tragedija dogodila se tokom zimskog prelaznog roka, Kardif je dogovorio transfer argentinskog napadača Emilijana Sale iz Nanta, težak 15 miliona funti...Tokom leta ka Velsu, avion koji je prevozio Argentinca nestao je sa radara iznad Lamanša,...

Nastavak na Sportske.net...

FIFA odlučila: Kardif plaća za Salu šest miliona evra Nantu

Izvor: B92, 30.Sep.2019

To je trećina ukupnog obeštećenja koje su klubovi dogovorili uoči pogibije argentinskog fudbalera..Engleski fudbalski klub Kardif Siti moraće da plati francuskom Nantu šest miliona evra za transfer Emilijana Sale, odlučila je Svetska fudbalska federacija (FIFA)...Klubovi su već mesecima u sporu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.