Kardif igrao, Barnli iz dve prilike do pobede

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kardif igrao, Barnli iz dve prilike do pobede

Fudbaleri Barnlija su pokazali klasu i iskoristili svoje prilike.

Na današnjem programu je samo jedna utakmica kada je u pitanju Premijer liga. Meč između Kardifa i Barnlija je završen rezultatom 1:2 (0:0).

Retko ko je očekivao da će ova utakmica doneti ovoliko zanimljivih dešavaja. Očekivala se vrlo tvrda utakmica, sa malim brojem prilika, a mnoge ne bi začudilo da se završilo bez golova.

Upravo tako je i počela utakmica kada se pogleda prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poluvreme. Domaćin je pokazao da želi da dođe do prve pobede, ali nije uspeo da stvori neke izgledne prilike kako bi ugrozio Džoa Harta, pa je prvo poluvreme završeno verovatno i očekivanim rezultatom, 0:0.

Na startu drugog poluvremena Kardif je krenuo još više ka golu Barnlija, ali u 51. minutu ih je šokirao Gudmundson koji je postigao gol na asistenciju Vestvuda. Odbrana je reagovala katastrofalno i sada je Kardif morao još više da krene ka golu Harta. Brzo su domaćini odgovorili, a u 60. minutu izjednačenje je doneo Marfi, koji je danas bio vrlo raspoložen za igru.

Navijači su prepoznali ovaj trenutak i dali su ogromnu podršku svom timu koji je na neverovatan način napao Barnli. Šanse su se nizale, a pre svih, strelac izjednačujućeg gola je imao još dve sjajne prilike, ali je to Hart odbranio. Engleski čuvar mreže je danas bio vrlo raspoložen i nije dozvolio Marfiju da postane heroj Velsa. Taman kada su svi na stadionu pomislili da je samo pitanje trenutka kada će "Plave ptice" preokrenuti rezultat, usledio je još jedan hladan tuš. Barnli je ponovo ni iz čega postigao gol. Ovoga puta je Vouks strelac, a asistent je Gudmundson, gol je ponovo postignut nakon centaršuta, igrao se 70. minut meča.

Očigledno je ovaj drugi gol totalno uništio ekipu Kardifa koja nije imala snage za još jedan povratak. Domaćin je tako upisao novi poraz na domaćem terenu, a ukupno peti poraz od starta šampionata. Barnli se konačno probudio, možda su nezasluženo slavili, ali gosti su konačno vezali dve pobede i izašli iz opasne zone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.