Karahodžić u Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2016, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karahodžić u Partizanu!

Košarkaš Unikahe dogovorio je sve uslove sa Partizanom i biće sedmo pojačanje ovog kluba.

Kao što se i pominjalo, Kenan Karahodžić je novo pojačanje Partizana.

Ovaj mladi 20-godišnji košarkaš koji ima pravo nastupa za reprezentaciju BiH, dogovorio je sve uslove sa Partizanom, a sve je objavljeno na zvaničnom sajtu Unikahe.

Karahodžić će u naredne dve sezone nositi crno-beli dres, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali biće pozajmljen igrač Unikahe.

Ovaj visoki košarkaš koji igra na poziciji 4 je pet poslednjih godina trenirao u Španiji, prethodne sezone je bio u prvom timu Unikahe za koju je nastupio na 22 meča ukupno, kako u Evroligi, tako i u ACB ligi.

Imao je i par zapaženih rola, kao protiv Lokomotive kada je igrao čitavih 17 minuta.

Dakle, njegovim potpisom Partizan je kompletirao spisak pojačanja za novu sezonu, a kako će izgledati tim Partizana možete videtiOVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRNO-BELI DOBILI NOVO POJAČANJE: Karahodžić dve godine u Partizanu

Izvor: Kurir, 10.Avg.2016

...Karahodžić je sa Partizanom postigao dogovor o dvogodišnjoj saradnji..Nekadašnji junior subotičkog Spartaka rodjen je 1996 godine u Bačkoj Topoli, visok je 210 centimetra i igra na poziciji krilnog centra..On je, osim za Unikahu, igrao i za Klinikas Rinkon..Autor: Beta

Nastavak na Kurir...

Maurisio Isla prešao u Kaljari

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2016

Dosadašnji fudbaler Juventusa, Maurisio Isla, završio je posao oko prelaska u Kaljari...Desni bek koji uspešno može da igra na poziciji zadnjeg veznog, Maurisio Isla, novo je pojačanje Kaljarija za ovu sezonu...Dosadašnji fudbaler Juventusa je potpisao ugovor, a bjankoneri će primiti 4 miliona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.