Izvor: Piplmetar.rs, 07.Mar.2024, 23:30

Karager o Šefildu: „Sramota, jedno od najgorih izdanja koje sam ikad video“

Fudbaleri Arsenala su sinoć deklasirali Šeflid junajted rezultatom 6:0 u gostima, u utakmici 27. kola Premijer lige.
Da stvar po Šefild bude još gora, može se reći da je sjajno prošao jer je primio „samo“ šest golova. Arsenal je na poluvremenu vodio 5:0, šesti pogodak je dao u 58. minutu, pa „usporio“.
Debakl Šefild junajteda oštro je prokomentarisao bivši kapiten Liverpula Džejmi Karager.
Analitičar Skaj Sportsa nije imao razumevanja nakon što je Šefild >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << primio pet golova u prvih 39 minuta utakmice.
To je bila sramota, to prvo poluvreme. Jedno od verovatno najgorih izdanja koje sam ikada video. Ne mogu da se setim ničeg goreg što sam ikada video u jednom poluvremenu od toga. Kad bi Arsenal igrao FA Kup utakmicu protiv tima iz Lige 2 ili Nacionalne lige, ne bih očekivao da vodi 5:0 na poluvremenu, tako da to nije prihvatljivo u Premijer ligi„, rekao je Karager.
Šefild je sa 13 bodova zakucan za poslednje mesto na tabeli i izvesno je da ćemo ga sledeće sezone

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.