Karager: Suarez će postati legenda Liverpula

Izvor: Blic, 10.Maj.2011, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karager: Suarez će postati legenda Liverpula

Liverpul se od dolaska Kenija Dalgliša preporodio. Navijači slavnog engleskog kluba žale što se smena na klupi tima nije dogodila ranije jer bi ekipa možda bila i u borbi za titulu.

Defanzivac Liverpula Džejmi Karager blistao je, kao uostalom i ostatak tima u pobedi nad Fulamom (5:2) ali je susret sa medijima posle meča iskoristio kako bi nahvalio saigrača Luisa Suareza.

"Ako Suarez nastavi ovako da igra biće veća legenda nego što bi ja ikada postao. Izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao igrač svetske klase, i igra za tim a ne za sebe. To samo pokazuje da ima dobar način adaptiranja u novu sredinu kao i da može da ispunjava različite zadatke za ekipu. Mislim da je već sada pokazao da možemo da računamo na njega i ubuduće, kao i da će biti naš najbolji igrač narednih godina", rekao je Karager.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.