Karager: Džerard? Sramota Lpula!

Izvor: B92, 03.Jan.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karager: Džerard? Sramota L'pula!

Bivši igrač Liverpula Džejmi Karager smatra da je sramota što Stiven Džerard neće karijeru završiti na Enfild roudu.

Džerard i Liverpul će okočati 16-godišnju saradnju po isteku aktuelnog ugovora predstojećeg leta, a legenda "Kopa" će se preseliti u SAD.

"Kad budem umirao, nemojte me odvesti u bolnicu, dovedite me na Enfild. Tamo sam rođen, tamo ću i umreti", rekao je svojevremeno Stiven Džerard.

Karager je besan na čelnike Liverpula, pre svih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džona Henrija i Toma Vernera jer su dozvolili da Džerard napusti klub pre kraja karijere.

"Klub jednostavno ne sme dopustiti da Džerard ode sa Enfilda, ali to se upravo događa. Igrač njegovog kalibra, koji je živa legenda kluba, mora osetiti da je poželjan i još potreban klubu. Čini se da čelnici Liverpula to jednostavno ne razumeju. Ili se samo prave da ne razumeju", napisao je Karager u kolumni za Dejli Mejl.

Karager je istakao da čelnici nisu uradili ono što bi svaki čovek koji ceni Liverpul uradio, staviti pred Džerarda papir i tražili od njega da sam napiše novi ugovor, jer je toliko zadužio klub. Priče o tome da Džerard nije želeo da ima manju platu i epozidnu ulogu u timu su bliže naučnoj fantastici nego realnosti.

Džerard je ipak ostao dostojan svojih reči i ispunio obećanje da nikad neće igrati za neki drugi engleski klub osim Liverpula. Karijeru će nastaviti u MLS ligi, te ući u probrano društvo legendarnih igrača koji su kao profesionalci nastupali za samo jedan klub u svojoj zemlji, a među kojima su Rajan Gigs, Alesandro del Pjero, Raul Gonsales, Paolo Maldini.

Svaki pravi "Skauzer" će ipak večno da žali što Džerard nikad sa svojim voljenim klubom nije bio šampion Engleske, bez obzira na titulu prvaka Evrope.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Odlazak Džerarda je sramota za Liverpul

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jan.2015

Nekadašnji fudblaer Liverpula Džejmi Karager smatra da je sramota što Stiven Džerard neće karijeru završiti na "Enfildu"...Podsjećamo, Džerard i Liverpul će okočati 16-godišnju saradnju po isteku aktuelnog ugovora predstojećeg ljeta, a legenda "Kopa" će se preseliti u SAD..."Kad budem umirao,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.